Taikaa aikuisille

Taikurin ohjelmistosta löydät monipuoliset esitykset niin yrityksille tai  juhliin. Kattava ohjelmistomme takaa sen että saat laadukasta ja monipuolista palvelua ja tarvittaessa voit tilata juuri tilaisuuteesi räätälöidyn esityksen. Kun haluat ammattimaisen esiintyjän luomaan tunnelmaa, ihmetystä ja taikaa aikuisille suunnatuissa tilaisuuksissa, Taikuri Puijon Paroni on työhön erinomainen valinta!

Tyylikäs ja persoonallinen esitys juhliin tai yritystilaisuuksiin

Tämä esitys on moderni, tyylikäs ja erityisesti juuri räätälöity show jossa juhlaväki huomioidaan kautta esityksen.  Esitys tuo juhlaväkeen rentoa tunnelmaa huumoripitoisuudellaan ja Taikuri Puijon Paronin kokenut ja varma esiintymistaito sulattaa varmasti jään saaden yleisön juhlatuulelle.

Kaikki esityksen temput ovat Suomen mestaruustasoa ja esitykseen sisältyy teemaan sopivasti kauniita, vaaleita kyyhkysiä. Taikurin käytössä on myös sekä langaton että langallinen äänentoisto jolloin äänen kuuluvuus on taattu myös suuremmissa juhlatiloissa.

Close Up -taikuus

Close-up taikuus eli lähitaikuus tarkoittaa sitä että taikuri kiertelee pöydissä ja tekee temppuja aivan yleisön silmien edessä. Ihmeet ja temput tapahtuvat lähellä yleisöä tarjoten taianomaisia hetkiä niin lapsi- kuin aikuiskatsojille. Lähitaikuuteen kuuluu taikuutta sen useissa eri muodoissa kuten esimerkiksi korteilla ja sormuksilla tehtäviä temppuja sekä ajatustenlukua.

Lähitaikuus soveltuu erinomaisesti paikkoihin joissa lava-esitys ei ole mahdollista toteuttaa. Lähitaikuus toimii hyvänä jatkumona myös Stand Up -lavaesitykselle. Lue lisää Close-up -sivulta.

Ota yhteyttä