Referenssit

Tältä sivulta löydät valikoituja referenssejä Taikuri Puijon Paronin toiminnasta.

Yleisön tyytyväisyys on taikurille ensiarvoisen tärkeää. Tyytyväiset asiakaskokemukset yhdessä positiivisen palautteen kanssa ovat pitäneet huolta siitä, että Taikuri Puijon Paronille on kertynyt vuosien ajalta liuta tyytyväisiä asiakkaita ja monipuolista esiintymiskokemusta.

Taikuuden kokenut ammattilainen pitää huolen siitä että kiehtovat temput vangitsevat yleisön mielenkiinnon ja kohottavat tilaisuutesi ilmapiiriä.   

Sanottua

"Puijon Paroni esiintyi tilaisuudessamme ja otti yleisön todella hyvin. Paronin taikuus hämmästytti aidosti ja show oli oikein mieleenpainuva. Suosittelen ehdottomasti Sinua eteenpäin!"

- Jouni Kiiski, Myyntijohtaja Pohjola, yritysasiakasmyynti

"Mansikkakarnevaalien yksi kohokohta oli Puijon Paronin temppu, jossa ammuttu luoti yritetään ottaa hampailla kiinni. Monituhatpäinen yleisöjoukko odotti hiiren hiljaa luodin hampailla kiinniottamista ja kun temppu onnistui, ihmettelyllä ei ollut rajoja.

Puijon Paronin katutaikuus oli uutta myös Suonenjoen Mansikkakarnevaaleilla ja kiinnosti suunnattomasti toriyleisöä. Esitykset niin karnevaaleilla kuin syksyisillä matkamarkkinoilla Kuopion torilla osaltaan auttoivat meitä voittamaan parhaan osaston palkinnon."

- Pertti Nyyssönen, toiminnanjohtaja

"Taikuri Puijon Paroni oli illan ehdoton huippu. Mukamas möhlivä taikuri pystyikin vaikka mihin, kuten tekemään palavasta omeletista kyyhkysen tai taikomaan kyyhkyt kaniksi.

Paroni esitys oli niin kiehtova, etteivät lapset malttaneet pysyä paikoillaan vaan parveilivat esiintymislavalle saakka. Taikuri oli myös aikuisten mieleen."

- Riitta-Leena Lempinen-Vesa, Itä-Savon lehti

"Kiitos huumoripitoisesta esityksestä häissämme! Siitä on puhuttu paljon jälkeenpäin ihmetellen. Temput olivat uskomattomia mutta pakko ne on uskoa kun vierestä katsoi. Suosittelen! Ps. Kiitos kun et hävittänyt morsianta!"

- Jari "Boogie" Mustonen, Bodauksen MM-, EM- ja SM- mitallisti

Kiitos vielä kerran mahtavasta taikaviihteestä meidän kaikkien ankkurilaisten  lasten, perheiden ja aikuisten puolesta! Tämän mukavampaa yhdessä oloa ja niin mahtavassa säässä saa etsimällä etsiä.

- Arja Gröger, Hoitokoti Vaalijala

Tappomopo

Ota yhteyttä